lørdag 29. oktober 2011

Pølsegryte

Fant denne oppskriften som jeg har tenkt å prøve en dag

Denne holder til 4 porsjoner

Pølsegryte
400 g lettere kjøttpølse
2 gulrøtter
100 g blomkål
100 g brokkoli
1 grønn paprika
1 rød paprika
100 g sukkererter
100 g babymais
1 løk
1/2 ss olje
1 boks hermetiske tomater
1 ss ketchup
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss cashewnøtter
2 ss finhakkede krydderurter


Slik gjør du:
Del opp blomkål og brokkoli i buketter og paprika i biter. Vask og skrell resten av grønnsakene. Skjær pølsene i skiver. Finhakk løk og stek den i olje. Ha i hermetiske tomater og ketchup. Tilsett grønnsakene og pølsebitene. Kok opp og la alt blir gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Dryss over cashewnøtter og finhakkede urter til slutt.
Server pølsegryten med naturris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar