Middagspølser
600 g lettere pølser
1 ss olje
600 g lettere pølser
1 ss olje
Rotmos
400 g kålrot
3 gulrøtter
2 poteter
1 dl Kesam 8%
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
400 g kålrot
3 gulrøtter
2 poteter
1 dl Kesam 8%
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
Stek pølsene i olje.
Rens og skjær grønnsaker og poteter i grove biter. Kok dem møre i minst mulig vann. Damp de kokte grønnsakene og mos dem sammen med kesam. Smak til mosen med salt og pepper.
Server pølsene med rotmos og frisk salat ved siden av.
Stek pølsene i olje.
Rens og skjær grønnsaker og poteter i grove biter. Kok dem møre i minst mulig vann. Damp de kokte grønnsakene og mos dem sammen med kesam. Smak til mosen med salt og pepper.
Server pølsene med rotmos og frisk salat ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar