Kaka ble sykt god og tenkte derfor at jeg må dele oppskriften med dere.
Saftig og god gulrotkake
| ||||
Fremgangsmåte: | ||||
Egg og sukker piskes til eggedosis. Mel, natron, kanel, kardemomme, evnt salt og vaniljesukker siktes i og vendes inn med slikkepott. Soyaolje og rårevet gulrot blandes forsiktig i. Hell røren i rund form (25 cm). Stekes på 190 grader i ca. 1 time, lavt i ovnen. Glasur:200 g kremost naturell (jeg bruker philadelfia) ca 300-400 g melis Litt sitron (2-3 ss) Fremgangsmåte:Alt røres sammen til en passe tykk masse. Ha i mer melis hvis behov. Det blir såpass mye glasur at jeg deler kaka i to og legger ett lag glasur i midten før jeg legger på toppen og har på resten. Pynt med revet gulrot. |
Beste gulrotkaka som er, anbefaler å prøve! :-)
SvarSlettHelt enig :-)
Slett