lørdag 29. oktober 2011

Tacosnurrer

Deilige grove pizzasnurrer med tacofyll er et perfekt alternativ til helgemiddag som passer hele familien! Serveres med en god salat ved siden av.

3 dl lunket vann
1/2 pakke gjær
2 1/2 dl sammalt hvete grov
4 1/2 dl hvetemel
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
Fyll400 g karbonadedeig
1 pose tacopulver
1/2 løk
1 liten boks mais
2 dl revet lettere gulost
Slik gjør du:Rør ut gjæren i vanet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Finhakk løken. Stek karbonadedeig og løk. Tilsett tacopulver og ca 1 dl vann i karbonadedeigen og la det koke i 5 minutter.
Kjevle deigen til en avlang firkant, ca 30 x 40 cm. Smør utover karbonadedeigblandingen og mais og revet gulost. Rull sammen til en pølse. Skjær pølsa i ca 1,5 cm tykke skiver. Legg tacosnurrene på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss over litt ost. Etterhev tacosnurrene i ca. 10 minutter og stek dem på 225 grader i 10-15 minutter.
Én tacosnurr inneholder 120 kcal

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar